Top 4 wandbekleding!

TOP 4 WANDBEKLEDING!

Saaie witte muur? Wij gaan voor sfeervol. De standaard beplating kan op vele manieren worden afgewerkt. Van subtiel en onopvallend tot gewaagd en in het oog springend. In deze blog vertel ik je over de meest gekozen wandbekleding, let’s get finishing.

1. FOTOPRINT

De meest voorkomende afwerking op een mobiele wand is fotoprint. Denk hierbij aan een mooi stukje natuur, architectuur of wat dacht je van jouw logo?  Elke fotoprint is uniek. De digitale druk kun je voorzien van een glanzende of matte finishing laag.

Kantoor en flexruimte met een mobiele wand

2. WHITEBOARD 

Een whiteboard is een uitwisbaar schrijfoppervlak. Ideaal om notities, prints en andere papieren aan op te hangen zonder tape of punaises. Met whiteboard afwerking maak je de wand nog een stuk functioneler. Denk hierbij aan to-do’s op te schrijven, informatie te presenteren, agenda’s te ordenen, brainstormen of gewoon lijnen te trekken.

Offerte aanvragen voor paneelwand in wacht ruimte

3. BEHANG

Het grootste voordeel van behang is dat het in super veel verschillende kleuren en prints verkrijgbaar is. Met behang creëer je een warme, modieuze en stijlvolle uitstraling. Naast de decoratieve doeleinden kan behang ook dienen om oneffenheden te maskeren wanneer je mobiele wand niet meer de jongste is.

4. KUNSTLEER

Kunstleer is een echte smaakmaker, het zorgt voor een opmerkelijke uitstraling. Het grootste voordeel van kunstleer is dat het makkelijk schoon te maken is en niet vocht-doorlatend.  Kunstleer is bijna niet te onderscheiden van echt leer, ideaal voor een industriële look.

In de meeste organisaties hebben wij de mobiele wand al voorzien van een exclusieve afwerking. Er zijn talloze afwerkingen, elke wand en ruimte is verschillend. Ik help je graag om jouw ruimte identiteit te geven!

Meer weten? Stuur mij een mail of berichtje via LinkedIn!

Auteur:

Sophie Oude Weernink
Marketing & Communicatie

27 okt 2021

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE