• Demo Image

SPIJKER STAAT VOOR KWALITEIT EN TEVREDENHEID

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat.
In samenwerking met Hufcor staan wij voor Duitse degelijkheid en kwaliteit.
Wij maken maximale flexibiliteit op uw werkplek mogelijk.
Neem hier een kijkje achter de mobiele wanden.

J. VAN 'T SPIJKER

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

Oude bestelbus van Spijker

Duitse degelijkheid van Hufcor

DUITSE DEGELIJKHEID

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor's innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. U kunt zich voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van deze Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij u in de buurt te vinden is.

EIGEN VAKMENSEN

Wij hebben eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

Samenwerken met Spijker betekent een open, no-nonsense benadering en een eerlijk advies. Wij helpen u met alle plezier om de optimale oplossing te vinden voor uw situatie.

Spijker werkt aan flexibel werken in alle ruimtes

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN
MET ONZE SNELLE, SIMPELE DESIGNTOOL

WAAR WILT U GRAAG MEER OVER WETEN?