UNIEKE WANDONTWERPER_|_10 JAAR GARANTIE_|_BEOORDEELD MET 9,2

Over Ons

HET VERHAAL
VAN SPIJKER.

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat. In samenwerking met Hufcor staan wij voor Duitse degelijkheid, maatwerk en kwaliteit. Wij maken maximale flexibiliteit op jouw werkplek mogelijk. 

Neem hier een kijkje achter de mobiele wanden.

J. VAN 'T SPIJKER

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

(Op de foto zie je ons eerste servicebusje.)

Over Spijker en Hufcor en hun vakmensen
Een mobiele wand gaat over maatwerk

DUITSE
DEGELIJKHEID

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor’s innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. Je kunt je voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van Hufcor’s Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij jouw in de buurt te vinden is.

EIGEN
VAKMENSEN

Maatwerk vereist vakmensen. Wij hebben dan ook eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

Spijker en Hufcor staan voor maatwerk en kwaliteit
Over Spijker en Hufcor en hun vakmensen

J. VAN 'T SPIJKER

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden.

Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

(Op de foto zie je ons eerste servicebusje.)

Een verplaatsbare wand vereist onderhoud en maatwerk

DUITSE
DEGELIJKHEID

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor’s innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden.

Je kunt je voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van deze Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij jouw in de buurt te vinden is.

Spijker en Hufcor staan voor maatwerk en kwaliteit

EIGEN
VAKMENSEN

Wij hebben eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

WAAR STAAT
SPIJKER VOOR?

KLANTGERICHT

Werken met Spijker betekent een open, no-nonsense benadering en een eerlijk advies.

MAATWERK

Wij doen er alles aan om de
optimale oplossing te vinden
voor jouw ruimte.

KWALITEIT

We leveren alleen de beste
kwaliteit. Zodoende zijn wij
beoordeeld met een 9,2.

Voorbeelden zien van wat wij doen?

We hebben een pagina vol met
opgeleverde projecten voor je.

KLANTGERICHT

Werken met Spijker betekent een open, no-nonsense benadering en een eerlijk advies.

MAATWERK

Wij doen er alles aan om de optimale oplossing te vinden voor jouw ruimte.

KWALITEIT

We leveren alleen de beste kwaliteit. Zodoende zijn wij beoordeeld met een 9,2.

Voorbeelden zien van wat wij doen?

We hebben een pagina vol met
opgeleverde projecten voor je.

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN EN
BINNEN 24 UUR EEN GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE.