Over Ons

HET VERHAAL
VAN SPIJKER

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat. In samenwerking met Hufcor staan wij voor Duitse degelijkheid, maatwerk en kwaliteit. Wij maken maximale flexibiliteit op jouw werkplek mogelijk. 

Neem hier een kijkje achter de mobiele wanden.

J. VAN 'T SPIJKER

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

(Foto: een impressie van ons eerste servicebusje)

Over Spijker en Hufcor
Spijker levert maatwerk in Hufcor trennwandsysteme

DUITSE DEGELIJKHEID

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden en flexibiliteit in alle ruimtes. Hufcor’s innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. Je kunt je voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van Hufcor’s Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij jouw in de buurt te vinden is.

EIGEN VAKMENSEN

Maatwerk vereist vakmensen. Wij hebben dan ook eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

Over ons: eigen vakmensen en monteurs bij Spijker

WAAR STAAT
SPIJKER VOOR?

KLANTGERICHT

Werken met Spijker betekent een open, no-nonsense benadering en een eerlijk advies.

MAATWERK

Wij doen er alles aan om de
optimale oplossing te vinden
voor jouw ruimte.

KWALITEIT

We leveren alleen de beste
kwaliteit. Zodoende zijn wij
beoordeeld met een 9,2.

Voorbeelden zien van wat wij doen?

We hebben een pagina vol met
opgeleverde projecten voor je.

REFERENTIES
EN REACTIES

Onze wanden zijn door heel Nederland te vinden. Bijvoorbeeld bij:

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE