• Demo Image

______

EEN KIJKJE ACHTER DE MOBIELE WANDEN

Spijker installeert mobiele wanden, maar natuurlijk zit er meer achter dan dat.

J. VAN 'T SPIJKER

Spijker B.V. werd in 1965 opgericht door J. van ‘t Spijker. Zijn doel was om ondernemingen en organisaties te laten zien wat de mogelijkheden waren om ruimtes efficiënter in te richten. En wel op een op een unieke wijze: door het leveren en monteren van mobiele wanden. Het product sloeg goed aan en het bedrijf groeide tot waar we nu staan. Na meer dan 50 jaar mogen we met trots zeggen dat we de beste paneelwand van Nederland leveren.

DUITSE DEGELIJKHEID

Later werd Spijker bijgestaan door Hufcor, een Duits bedrijf en dé internationale marktleider op het gebied van mobiele wanden. Hufcor's innovatieve en gebruiksvriendelijke systemen zijn in gebouwen over de hele wereld terug te vinden. U kunt zich voorstellen dat Spijker door de jaren heen al flink wat mobiele wanden van deze Duitse degelijkheid heeft geplaatst. Sterker nog, we garanderen dat er eentje bij u in de buurt te vinden is.

EIGEN VAKMENSEN

Wij hebben eigen monteurs in dienst door heel Nederland. Deze experts houden van hun vak en hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van mobiele wanden. Spijker combineert de beste vaklui met de beste systemen om zo de beste resultaten te behalen.

Samenwerken met Spijker betekent een open, no-nonsense benadering en een eerlijk advies. Wij helpen u met alle plezier om de optimale oplossing te vinden voor uw situatie.

VRAAG GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN
MET ONZE SNELLE, SIMPELE DESIGNTOOL

WAAR WILT U GRAAG MEER OVER WETEN?