Zorgeloos genieten van je mobiele wand!

Zorgeloos genieten van je mobiele wand!

HOE VERLENG JE DE LEVENSDUUR VAN JE MOBIELE WAND?

Mobiele wanden moeten onbelemmerd iedere dag gebruikt kunnen worden. Om dit te garanderen hebben alle bewegende en rollende onderdelen onderhoud nodig. Spijker biedt een onderhoudsservice aan, met als doel dat jouw mobiele wand in top conditie blijft.

WAT KUN JE ZELF DOEN OM JE WAND GOED TE ONDERHOUDEN? 

Bij zeer intensief gebruik van de paneel of vouwwand is het handig om het wandoppervlak één keer per maand te reinigen met heet water en een oplossing van soda en zeep.

Glaswanden maak je schoon met een vochtige doek en eventueel met een mild schoonmaakmiddel. Pas op dat je niet te veel water gebruikt, dit kan de glaselementen aantasten. Gebruik nooit schuursponsjes of schuurmiddel en ga niet experimenteren.

Door het oppervlak maandelijks schoon te maken behoud je paneelwand, vouwwand of glaswand een schone en frisse uitstraling.

Akoestische paneelwand in opbouwWAT KUNNEN WIJ VOOR JOUW WAND BETEKENEN?

Met ons jaarlijks onderhoudsservice kun je je garantie extra verlengen met 5 jaar, maar wat houd onze onderhoudsservice in?

Samen met jou plannen we een geschikt moment. Onze servicemonteur komt langs, hij kijkt de wand van top tot teen na. De rail wordt schoongemaakt, ingespoten, afgesteld en gecontroleerd. De panelen worden stuk voor stuk nagekeken, alle overige onderdelen zoals rubbers, hang- en sluitwerk en bedieningsmechaniek worden ook uitvoerig gecheckt.  

Zelfs als je niet zeker weet of je wel dé Spijkerwand is, kun je bij ons terecht. Onze servicemonteurs hebben kennis van alle wandsystemen. Meld je aan voor onze onderhoudsservice en wij zorgen dat je mobiele wand in topconditie blijft, zo heb je langdurig plezier van je mobiele wand!

Meer weten? Stuur mij een mail of berichtje via LinkedIn!

Auteur:

Sophie Oude Weernink
Marketing & Communicatie

27 okt 2021

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE