Waarom multifunctionele klaslokalen?

WAAROM MULTIFUNCTIONELE KLASLOKALEN?

Veranderende samenleving vraagt om innovatief onderwijs! Of je nu praat over primair onderwijs of universitair, een multifunctioneel lokaal is nooit weggelegd. Het onderwijs is nou eenmaal levendig. Mobiele wanden zijn hier perfect!

SUCCES WERKT BESMETTELIJK!

Het is dan ook niets voor niets dat op 9 van de 10 scholen een mobiel wandsysteem aanwezig is. Deze verplaatsbare wanden bieden ruimte om van één lokaal, twee lokalen te maken. Ook creëer je eenvoudig ruimte voor teamvergaderingen of concentratie werkplekken. In no-time heb je de wand opgesteld.

Velen denken dat dit de oplossing is om het leraren tekort op te lossen. In mijn beleving is dit is zeker niet het geval! Leerlingen/studenten kunnen elkaar juist helpen, dit heeft positief effect op de sociale ontwikkeling. Om het maximale uit je multifunctionele ruimte te halen adviseer ik om diverse soorten meubilair te gebruiken. Op deze wijze kun je de ruimte snel herinrichten.

BYE BYE LAWAAI!

Geluiden horen bij het dagelijks leven, iedereen maakt en ondergaat geluiden. Scholen zijn vaak te luidruchtig, dit kan irritaties opleveren zowel voor de leerlingen, studenten en docenten die er elke dag komen. Gelukkig kan geluidshinder worden aangepakt! Onze mobiele wanden zijn geluidsisolerend tot wel 57 dB. Zó voelt iedereen zich meer op zijn gemak op school.

Mijn mening is dat mobiele wanden dus niet de oplossing is voor het leraren te kort, zeker niet. Maar een perfecte oplossing voor innovatief onderwijs. Ik inspireer je graag welke mobiele wand het meest geschikt zijn om jouw lokaal multifunctioneel te maken!Benieuwd welke mobiele wanden wij aanbieden?

Klik hier!

Auteur:

Sophie Oude Weernink
Marketing & Communicatie

1 sep 2021

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

HAAL JIJ ALLES UIT
ELKE VIERKANTE METER?

Een werkplek is een plek waar we anderen ontmoeten, ideeën uitwisselen en werken aan nieuwe projecten. Flexibele werkplekken zie je steeds meer, de lunchroom wordt gebruikt als werkplek en andersom. Vaak kun je gemakkelijk deze ruimte reserveren.

Maar wat als je de ruimte dubbel verhuurd hebt? De HR-afdeling heeft een sollicitatie en de projectleiders hebben teamoverleg. Hoe fijn is het dan dat je de ruimte eenvoudig kunt opdelen? Hiervoor zijn mobiele wanden van Spijker dé oplossing.

ELEGANT, FLEXIBEL & EENVOUDIG…
De kracht van mobiele wanden is dat je de ruimte geheel naar wens kunt indelen. Zie het als een ideale tijdelijke muur. Een mobiele wand bestaat uit verplaatsbare panelen en wordt gemonteerd aan een rail in het plafond. Via deze rail rollen de panelen naar de juiste positie. Vervolgens zet je met een handomdraai de panelen vast.

Misschien vraag je je af: hoe zit het met geluidsoverlast? Je kunt natuurlijk een prachtige wand hebben, maar als je continu last hebt van het geluid van de andere kant is het plezier er ook snel vanaf. Het antwoord hierop is vrij simpel: je hebt het zelf in de hand. Alle wanden zijn maatwerk. Of je nu kiest voor minimale dB geluidswaarden of zelfs gaat voor 57 dB.  Alles is mogelijk.

GROEIEN ZONDER UITBREIDEN:
DÁT IS CREATIEF MET RUIMTE!

Subtiel en onopvallend of kies je juist voor gewaagd en in het oog springend? Momenteel is een fotoprint erg populair. Je hele team op de wand, groen landschap of een prachtige quote van Einstein. 

Natuurlijk zijn er meerdere afwerkingsopties: vinyl, leder, whiteboard, textiel, etc. Geen zorgen, bij Spijker is alles denkbaar. Wij creëren de gewenste uitstraling voor jouw ruimte.

We zitten niet meer de hele dag in het stoffige, saaie, grijze kantoor. We willen beleving, kunnen participeren en hoe fijn is het dan dat je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten? Wij maken het graag voor je waar!Benieuwd welke mobiele wanden wij aanbieden?

Klik hier!