Waarom multifunctionele klaslokalen?

WAAROM MULTIFUNCTIONELE KLASLOKALEN?

Veranderende samenleving vraagt om innovatief onderwijs! Of je nu praat over primair onderwijs of universitair, een multifunctioneel lokaal is nooit weggelegd. Het onderwijs is nou eenmaal levendig. Mobiele wanden zijn hier perfect!

SUCCES WERKT BESMETTELIJK!

Het is dan ook niets voor niets dat op 9 van de 10 scholen een mobiel wandsysteem aanwezig is. Deze verplaatsbare wanden bieden ruimte om van één lokaal, twee lokalen te maken. Ook creëer je eenvoudig ruimte voor teamvergaderingen of concentratie werkplekken. In no-time heb je de wand opgesteld.

Velen denken dat dit de oplossing is om het leraren tekort op te lossen. In mijn beleving is dit is zeker niet het geval! Leerlingen/studenten kunnen elkaar juist helpen, dit heeft positief effect op de sociale ontwikkeling. Om het maximale uit je multifunctionele ruimte te halen adviseer ik om diverse soorten meubilair te gebruiken. Op deze wijze kun je de ruimte snel herinrichten.

BYE BYE LAWAAI!

Geluiden horen bij het dagelijks leven, iedereen maakt en ondergaat geluiden. Scholen zijn vaak te luidruchtig, dit kan irritaties opleveren zowel voor de leerlingen, studenten en docenten die er elke dag komen. Gelukkig kan geluidshinder worden aangepakt! Onze mobiele wanden zijn geluidsisolerend tot wel 57 dB. Zó voelt iedereen zich meer op zijn gemak op school.

Mijn mening is dat mobiele wanden dus niet de oplossing is voor het leraren te kort, zeker niet. Maar een perfecte oplossing voor innovatief onderwijs. Ik inspireer je graag welke mobiele wand het meest geschikt zijn om jouw lokaal multifunctioneel te maken!Benieuwd welke mobiele wanden wij aanbieden?

Klik hier!

Auteur:

Sophie Oude Weernink
Marketing & Communicatie

1 sep 2021

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE