Haal jij alles uit elke vierkante meter?

HAAL JIJ ALLES UIT
ELKE VIERKANTE METER?

Een werkplek is een plek waar we anderen ontmoeten, ideeën uitwisselen en werken aan nieuwe projecten. Flexibele werkplekken zie je steeds meer, de lunchroom wordt gebruikt als werkplek en andersom. Vaak kun je gemakkelijk deze ruimte reserveren.

Maar wat als je de ruimte dubbel verhuurd hebt? De HR-afdeling heeft een sollicitatie en de projectleiders hebben teamoverleg. Hoe fijn is het dan dat je de ruimte eenvoudig kunt opdelen? Hiervoor zijn mobiele wanden van Spijker dé oplossing.

ELEGANT, FLEXIBEL & EENVOUDIG…
De kracht van mobiele wanden is dat je de ruimte geheel naar wens kunt indelen. Zie het als een ideale tijdelijke muur. Een mobiele wand bestaat uit verplaatsbare panelen en wordt gemonteerd aan een rail in het plafond. Via deze rail rollen de panelen naar de juiste positie. Vervolgens zet je met een handomdraai de panelen vast.

Misschien vraag je je af: hoe zit het met geluidsoverlast? Je kunt natuurlijk een prachtige wand hebben, maar als je continu last hebt van het geluid van de andere kant is het plezier er ook snel vanaf. Het antwoord hierop is vrij simpel: je hebt het zelf in de hand. Alle wanden zijn maatwerk. Of je nu kiest voor minimale dB geluidswaarden of zelfs gaat voor 57 dB.  Alles is mogelijk.

GROEIEN ZONDER UITBREIDEN:
DÁT IS CREATIEF MET RUIMTE!

Subtiel en onopvallend of kies je juist voor gewaagd en in het oog springend? Momenteel is een fotoprint erg populair. Je hele team op de wand, groen landschap of een prachtige quote van Einstein. 

Natuurlijk zijn er meerdere afwerkingsopties: vinyl, leder, whiteboard, textiel, etc. Geen zorgen, bij Spijker is alles denkbaar. Wij creëren de gewenste uitstraling voor jouw ruimte.

We zitten niet meer de hele dag in het stoffige, saaie, grijze kantoor. We willen beleving, kunnen participeren en hoe fijn is het dan dat je de ruimte geheel naar wens kunt inrichten? Wij maken het graag voor je waar!Benieuwd welke mobiele wanden wij aanbieden?

Klik hier!

Auteur:

Sophie Oude Weernink
Marketing & Communicatie

25 juni 2021

Heb je een gaaf idee voor een nieuwe blog? Of is er iets waar je meer over wilt lezen? Mail ons!

IN TWEE MINUTEN EEN MOBIELE WAND SAMENSTELLEN
EN BINNEN 48 UUR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE