sinds 1965
Snelle offerte Uitsluitend kwaliteit Lange garantie Vakkundige montage

VOUWWANDEN


Bij vouwwanden kunt u de keuze maken tussen een geluidsisolerende vouwwand, de Scope en de optische vouwwanden, de Smart. Deze vouwwanden zijn zodanig ontworpen dat vloergeleiding overbodig is. De gelagerde wielstellen met kunststof loopvlakken lopen soepel en geruisloos in een hoogwaardige aluminium rail.

Daarmee garanderen we een uitermate gebruiksvriendelijke bediening. Elke vouwwand wordt voor u exact op maat geproduceerd. Met deze unieke vouwwanden wordt in een handomdraai elke ruimte anders ingedeeld.

OFFERTE DOCUMENTATIE
SPECIFICATIESBESTEKDETAILSGALLERY

Scope

De Scope geluidsisolerende vouwwand is opgebouwd uit gekoppelde geluidsisolerende modulen. Elke module bestaat uit 4 losse panelen welke door middel van kunststof profielen met elkaar verbonden worden. De bovenzijde van de modules worden door de wielstellen verbonden met de rail. Elke module wordt door middel van sleeprubbers afgedicht. Dit zorgt voor een geluidsisolerende werking.

Overige opties / specificaties:

Smart

De Smart vouwwand zorgt voor flexibel en efficiënt ruimtegebruik in een zo eenvoudig mogelijke vorm. De enkelvoudige panelen vormen een hanteerbare, robuuste harmonica vouwwand.
De Smart mobiele vouwwand is opgebouwd uit houten panelen. Deze panelen zijn met elkaar verbonden door middel van een kunststof profiel. De bovenzijde van het paneel wordt door het wielstel verbonden met de rail. Geheel opgevouwen oogt de Smart als een dun en smal pakket.

Overige opties / specificaties:

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company