sinds 1965

NIEUWS


Spijker in Onderwijs & Bouw!

Hufcor

Met betrekking tot het project de Brekeldschool in Rijssen staat Spijker Vouw- en Paneelwanden in het Vakblad Onderwijs & Bouw. Om het stuk over de mobiele TransSpace glaswand die Spijker heeft geleverd te bekijken, verwijzen wij u naar onze Facebookpagina.

De APK van wanden!

Hufcor

Onderhoud is noodzakelijk om een goede werking van de mobiele wanden (vouwwand, paneelwand of glaswand) te garanderen. Of het nu gaat om door Spijker geleverde wanden of van een andere leverancier, Spijker Vouw- en Paneelwanden biedt met haar vakbekwame monteurs een uitstekende service. Deze service noemen wji de Algehele Paneelwanden Keuring (APK). Wilt u eenmalig een onderhoudsbeurt aanvragen of een onderhoudscontract, mail dan naar info@spijkerbv.nl.

Spijker introduceert de Wandontwerper!

Hufcor

In enkele klikken uw eigen paneelwand ontwerpen en omzetten in een printversie, offerteaanvraag of besteksomschrijving? Dat kan met onze online tool genaamd: de Wand-ontwerper. U gaat naar www.paneelwanden.com en vult uw wand gegevens zoals de maten, dB-waarde en afwerking in. Zo makkelijk was een wand ontwerpen nog nooit! Klik hier om te meteen te starten!

Spijker goes social!

Hufcor

Sinds kort is Spijker BV actief op social media. Op FacebookTwitterLinkedinGoogle+ & Pinterest delen wij berichten over onder andere projecten, producten en ontwikkelingen in de markt. Geinteresseerd? Volg ons dan!

Spijker is Hufcor importeur

Hufcor

Hufcor is de grootste producent van mobiele geluidsisolerende paneelwanden en mobiele glaswanden wereldwijd.

Zij levert producten met Duitse degelijkheid. Om deze kwaliteit ook aan de Nederlandse markt te kunnen aanbieden is Spijker Vouw- en Paneelwanden nu officieel Hufcor importeur.

Meer weten over de producten van Hufcor? Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company