sinds 1965

NIEUWS


Bekijk onze documentatie online!

Hufcor

Vanaf nu is het mogelijk om onze documentatie online te bekijken. Dit kan via de pagina brochures. U heeft de mogelijkheid om de Spijker brochure te bekijken en de brochure van Hufcor.

Spijkerwand in DVHN

Hufcor

Een mooie foto van de Space mobiele paneelwand bij 't Trefpunt in Holthe in het lokale dagblad DVHN. Wilt u het stuk lezen, ga dan naar onze Facebook-pagina.

Inspiratie voor wandbeplakking of -bedrukking?

Hufcor

U wilt een paneel- of glaswand met eigen unieke bedrukking of beplakking maar u heeft geen idee wat er op de wand moet komen? 

Kijk dan op ons Inspiratie bord Wand Bedrukking / Beplakking op Pinterest. Hier is een groot aantal wereldwijde voorbeelden verzameld die de opties van wandbedrukking of -beplakking demonstreren. 

Benieuwd naar deze voorbeelden? Klik dan hier.

Spijker zoekt monteur!

Hufcor

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven monteur. Je hebt ervaring in de afbouw, bij voorkeur het monteren van vouw- en paneelwanden en het verrichten van onderhouds- en reparatie werkzaamheden.

De functieomschrijving vind je hier.

Voldoe jij aan alle functie-eisen én hou je van een afwisselende functie in een informele werkomgeving bij een groeiend en gezond bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ps. ken je iemand die uitermate past bij deze functieomschrijving, laat het ons dan weten

Wat is de aanbevolen manier om een beweegbare wand te verplaatsen?

Hufcor

Het correct opzetten en afbreken van een beweegbare wand is belangrijk om een probleemloze werking van de wand te garanderen en onderhoudskosten te minimaliseren. Maar wat is eigenlijk de aanbevolen manier om een beweegbare wand te verplaatsen? Deze video van Hufcor laat het zien.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company