sinds 1965

NIEUWS


Nieuwsbrief Februari

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van januari de deur uitgegaan. Het project wat deze maand werd uitgelicht was Kindcentrum Rivierenbuurt in Deventer.

In opdracht van de gemeente Deventer heeft Stichting Samenwerkingsscholen Rivierenwijk het Kindcentrum gerealiseerd. Het Kindcentrum is een multifunctioneel centrum waar de buurtbewoner terecht kan voor de ontwikkeling en opvang van het opgroeiende kind. Het centrum bevat een basisschool met 2 speellokalen, een gymzaal, een consultatiebureau en een peuter- en kinderopvang. Spijker mocht een bijdrage leveren aan dit project in de vorm van een TransSpace paneelwand. Deze panelenwand combineert glaselementen met een geluidsisolatiewaarde van 45 dB. Eveneens heeft deze wand een semi-automatische bediening. Deze wand is een verrijking voor het gebouw waarmee een prachtige verbinding wordt gecreëerd tussen de centrale hal en speellokaal. 11 maart aanstaande zal het Kindcentrum Rivierenbuurt feestelijk worden opgeleverd.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken onze referentieprojecten op Pinterest en en onze wand-ontwerper.

Nieuwsbrief Januari

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van januari de deur uitgegaan. Het project wat deze maand werd uitgelicht was de Telefooncentrale in Alkmaar. 

Wie aan de benaming Telefooncentrale denkt zal waarschijnlijk niet snel denken aan een broedplaats voor bedrijven en ondernemers. Het oude pand van PTT telecom functioneert sinds de overname door KPN en verkoop aan Titania Vastgoed als ontmoetingsplaats voor kleine en middelgrote ondernemers. Flexwerkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimtes worden verhuurd aan bedrijven die openstaan voor het nieuwe werken. De perfecte plaats om scheidingswanden te plaatsen dus! Spijker kreeg de opdracht om vijf paneelwanden te plaatsen tussen de verschillende zalen. Drie van deze paneelwanden zijn bekleed met vilt, wat zorgt voor een luxe en moderne uitstraling.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan animaties die in ontwikkeling zijn en die de 8 parkeermogelijkheden van de paneelwand laten zien en onze wand-ontwerper.

Spijker 50-jarig jubileum op Ondernemersbelang

Hufcor

Spijker bestaat dit jaar, 2015, 50 jaar! Redactionele aandacht mag natuurlijk niet ontbreken. Zo is er een nieuwsbericht gepubliceerd via Ondernemersbelang.

Spijker in Onderwijs en Bouw

Hufcor

Spijker presenteerde zich afgelopen maand in nr 6 van het vaktijdschrift Onderwijs & Bouw. Hierin wordt aandacht geschonken aan wat Spijker allemaal in huis heeft en aan ons 50-jarig jubileum. Om het gepubliceerde artikel te bekijken gaat u naar onze facebook-pagina.

Sinterklaasactie

Hufcor

Afgelopen vrijdag was het 5 december en hadden we een speciale sinterklaasactie opgezet. Klanten hadden de mogelijkheid om kosteloos onze nieuwe Spijker map te ontvangen. Deze Spijker map  zit boordevol met uitgebreide productinformatie en technische informatie. Hierbij valt te denken aan brochures, details, besteksomschrijvingen, referenties en nog veel meer. Leuke reacties kregen we binnen, waarvoor dank! Zo ook een waar gedicht van architect Ruud Marbus:

Beste spijkermevrouw cq mijnheer, 
het is voor mij een hele eer
om interesse in uw map te mogen tonen,
ik zou 'm dan ook erg graag bekomen.
immers, voor een geïnteresseerde paneel- of vouwwandkijker
is er niets interessanter dan een echte map van spijker.


Met die laatste zin zijn we het natuurlijk volkomen eens! 

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company