sinds 1965

NIEUWS


Update Wand-ontwerper

Hufcor

Wist u dat onze Wand-ontwerper een update heeft ondergaan?

De animatiefilmpjes van de parkeermogelijkheden zijn nu geïntegreerd!

Wat betekend dat voor u?

Wanneer u naar www.paneelwanden.com gaat, kunt u bij de stap parkeeropstelling een keuze maken. Hierbij zal het bijbehorende animatiefilmpje onder in beeld verschijnen.

Zo wordt u direct gedemonstreerd hoe de wand in uw gekozen parkeeropstelling functioneert!

Nieuwsbrief April

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van april de deur uitgegaan. Het project wat deze maand werd uitgelicht was de Sionskerk in Ede.

Bij de Sionskerk was er behoefte aan een nieuwe indeling van de ruimte. Gekozen is om de keuken te verplaatsen naar een nieuw te bouwen aanbouw. Hierdoor ontstond een grote ruime hal waar ontmoetingen zullen plaatsvinden tussen onder andere gemeenteleden. Spijker leverde een aandeel in de vorm van een Spirit glaswand. Deze visuele glaswand schept een prachtige transparante ruimte tussen de hal en de vergaderzaal.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan een update in onze Wand-ontwerper en het belang van onderhoud aan mobiele wanden.

Animatievideo's Parkeermogelijkheden Paneelwanden

Hufcor

De Space paneelwand kenmerkt zich door acht verschillende parkeermogelijkheden. Dit betekend dat de panelen van de wand op acht verschillende manieren naast de wand geparkeerd kunnen worden. Om dit beter te kunnen demonstreren zijn er 3D-animaties gecreëerd. Deze animaties zijn vanaf nu te bekijken via ons Youtube kanaal en onze Facebook-pagina.

Nieuwsbrief Maart

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van maart de deur uitgegaan. Het project wat deze maand werd uitgelicht was Ontmoetingscentrum de Brink in Heerhugowaard.

Ontmoetingscentrum de Brink ligt verscholen achter de protestantse kerk, welke dateert uit de jaren 70 en was dringend aan vernieuwing toe. Naar ontwerp van Breddels architecten is het nieuwe ontmoetingscentrum middels transparante aansluiting verbonden aan kerk. Begin februari is het nieuwe centrum geopend en zal in de toekomst ruimte aan verschillende doelgroepen. Naast kerkelijke activiteiten zullen er onder andere concerten, vergaderingen en jongerenactiviteiten worden georganiseerd. Spijker mocht een bijdrage leveren in de vorm van drie Space paneelwanden van circa 3,5 meter hoog.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan de parkering animaties die nu op Youtube staan, de Spijker map die digitaal verkrijgbaar is en onze wand-ontwerper.

Spijkermap digitaal verkrijgbaar

Hufcor

Al eerder kondigden we onze Spijkermap aan: de map boordevol productinformatie en technische informatie. Hierbij kunt u denken aan brochures, besteksomschrijvingen, details en referenties. 

Onze spijkermap is nu ook digitaal verkrijgbaar. Wilt u deze ontvangen? Stuur een mailtje stuurt naar support@spijkerbv.nl en ontvang de map binnen een handomdraai in uw mailbox.

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company