sinds 1965

NIEUWS


Nieuw van Spijker: Plenumisolatie

Hufcor

Plenumisolatie is de oplossing voor ruimtes waar sprake is van overlangsgeluid of overspraak. Denk bijvoorbeeld aan kantoren of vergaderzalen. Door de ruimte tussen het bouwkundige plafond en verlaagd plafond (systeemplafond) te isoleren met drukschotten, kunnen storende geluiden worden weggenomen. 

Bij het plaatsen van mobiele wanden is het isoleren van het plenum dagelijks aan de orde. Spijker heeft dan ook een rijke ervaring opgebouwd als het gaat om plenumisolatie. Meer informatie en uitleg vindt u op www.plenumisolatie.nl.

Nieuwsbrief Augustus

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand augustus verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is het Streek in Ede.

In juli 2012 werd het schoolgebouw aan de Zandlaan opgeleverd. Spijker mocht toen verschillende paneel- en glaswanden in het nieuwe gebouw plaatsen. Nu in de zomer van 2015 was er behoefte aan nog een mobiele wand. Ditmaal tussen twee praktijklokalen.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan onze nieuwe dienst Plenumisolatie, het ontwerpen van glazen wanden via onze Wand-ontwerper en de nieuwe uitstraling van onze website.

Openingstijden bouwvak 2015

Hufcor

Vanwege de bouwvak is ons kantoor gesloten vanaf maandag 20 juli tot en met 2 augustus. Vanaf maandag 3 augustus staan wij u graag weer te woord. We wensen iedereen een fijne vakantie!

Nieuwsbrief Juni

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand juni verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is de Veste in Borne.

Midden in de wijk werd in de zomer van 2014 gestart met de bouw van het voorzieningencluster. In het gebouw zullen voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar te vinden zijn, zoals een basisschool, kinderopvang, sportzaal en een ruimte voor wijkactiviteiten. Spijker mocht een bijdrage leveren in de vorm van 3 paneelwanden en een glaswand.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan een onderhoud aan mobiele wanden, een oproep voor montagebedrijven en onze wall(s) of fame.

Nieuwsbrief Mei

Hufcor

In onze maandelijkse nieuwsbrief lichten we normaal gesproken één van de mooiste projecten uit. Deze maand doen we het iets anders en vertellen we graag meer over Spijker en onze producent HUFCOR: http://bit.ly/1JWOMEb.

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company