sinds 1965

NIEUWS


Nieuwsbrief November

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand november verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is het Rabobank Servicepunt in Helvoirt.

Het servicepunt is onderdeel van het HelvoirThuis, een multifunctionele voorziening, welke de ontmoetingsplek van het dorp is geworden. Om Rabobank af te kunnen schermen is gekozen voor een Spirit glaswand. Een prachtig resultaat, welke een pronkstuk van het HelvoirThuis is geworden!

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan referenties bij u in de buurt en een whiteboard paneelwand.

Space paneelwand met whiteboard panelen

Hufcor

Super handig voor vergaderruimtes en leslokalen: een paneelwand waarop je kan schrijven! Dat kan met de whiteboard panelen van Hufcor. Trafieq leek dit een uitstekende toepassing voor in haar vergaderruimte. Meer foto's van dit project zijn hier te vinden.

 

Nieuwsbrief Oktober

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand oktober verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is het Centrum in Nijverdal.

Het Centrum is een modern multifunctioneel gebouw, waarin ook 'sfeervol' gekerkt kan worden. Het was een ingrijpende verbouwing om zowel de binnen- als buitenzijde te renoveren. Nu biedt het Centrum ontelbaar veel mogelijkheden: van een vergadering met vijf collega's tot een concert voor 450 personen.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan de correcte wijze om een paneelwand te verplaatsen en het ontwerpen van een geluidsisolerende glaswand via onze Wand-ontwerper.

Nieuwsbrief September

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand september verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is het HelvoirThuis in Helvoirt.

De multifunctionele accommodatie wordt gezien als de toekomstige ontmoetingsplek van het dorp. Het hart van de MFA is de grote zaal 'de Markt'. Om deze ruimte af te scheiden mocht Spijker een paneelwand van 15 meter leveren, bestaande uit 12 panelen.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan onze ons inspiratiebord wandbeplakking op Pinterest en de vacature Werkvoorbereider.

Vernieuwde uitstraling website

Hufcor

Onze website heeft een nieuwe uistraling gekregen! Op de homepagina zijn nu prachtige foto's van projecten te zien die in elkaar overlopen. Onze productcategorieën: Wandontwerper, Paneelwanden, Vouwwanden en Glaswanden, zijn nu onder de foto te vinden. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!   

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company