sinds 1965

NIEUWS


Nieuwsbrief Januari

Hufcor

Zojuist is de nieuwsbrief van de maand januari verzonden. Het project wat deze maand wordt uitgelicht is het Jazz in the City hotel in Amsterdam

Het hotel (ook wel Hotel Kavel 17 genoemd), ligt op steenworp afstand van de Ziggodome, de Arena en Heineken Music Hall. Wie na een feestje niet naar huis wil, kan in één van de 258 kamers intrek nemen. In de loungeruimte en vergaderzaal plaatste Spijker een paneelwand, die zo werden afgewerkt dat ze perfect passen bij de moderne en hippe uitstraling van het hotel.

Verder werd er in de nieuwsbrief aandacht geschonken aan de uitbreiding van ons verkoopkantoor door de samenwerking met Jawiko en het project Wijnhavenkwartier in Den Haag.

Uitbreiding kantoor door samenwerking met Jawiko

Hufcor

Om onze klanten in de Noordelijke provincies beter te kunnen bedienen, hebben we ons verkoopkantoor uitgebreid met een kantoor in Groningen. Het aanspreekpunt van dit kantoor is Jan Kolthof van adviesburo Jawiko. Jawiko heeft net als Spijker kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Door het bundelen van de krachten komt ruim 85 jaar ervaring in Vouw- en Paneelwanden samen. Jawiko is te bereiken via 06-51350670 en jawiko@home.nl.

Spijker levert en monteert 9 wanden bij Wijnhavenkwartier

Hufcor

Een groot project is gaande in Den Haag. Heijmans transformeert de voormalige ministeries van Veiligheid & Justitie en Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties tot onder andere appartementen, campus van Universiteit Leiden en kantoren.

Voor Spijker is het Wijnhavenkwartier ook een groot project. We leveren voor dit project namelijk 9 paneelwanden. De rails van deze wanden worden deze week(1) en begin volgende week(2) gemonteerd.

De beste wensen voor het nieuwe jaar!

Hufcor

Het team van Spijker wenst u het beste voor het nieuwe jaar!

Inmiddels is de eerste werkweek van 2016 begonnen, we gaan er een mooi jaar van maken!

Fijne Feestdagen!

Hufcor

Het jaar 2015 is bijna voorbij. Daarom staan we stil bij alle mooie projecten waar we dit jaar aan bijgedragen hebben en zijn we dankbaar voor de mooie samenwerkingen.

Graag wensen we u sfeervolle kerstdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar toe, waarin we natuurlijk hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn.

Vanwege de feestdagen is ons kantoor vanaf 21 december tot en met 1 januari gesloten.

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company