sinds 1965
Snelle offerte Uitsluitend kwaliteit Lange garantie Vakkundige montage

GLASWANDEN


Bij glaswanden kunt u de keuze maken tussen een geluidsisolerende glazen wand, de TransSpace en de optische glazen scheidingswanden, de Spirit. Deze glaswanden zijn zodanig ontworpen dat vloergeleiding overbodig is. De glazen wanden zijn scheidingswanden welke middels afzonderlijke panelen opgesteld kunnen worden. Deze glazen scheidingswanden zorgt voor meer rendement, een flexibele indeling en ook energiebesparing in uw kantoor, restaurant, vergaderruimte, kerkgebouw of leslokaal, echter met behoud van het open karakter.

Naast de fraaie vormgeving is ook bijzondere aandacht besteed aan het bedieningsgemak. De mobielen glaswanden zijn uitgerust met gelagerde wielstellen, die uiterst soepel in een hoogwaardige aluminium railconstructie lopen.

OFFERTE DOCUMENTATIE
SPECIFICATIESBESTEKDETAILSGALLERY

TransSpace

De TransSpace mobiele glaswanden zijn esthetische glaswanden met behoud van geluidsisolerende waarde van 45 dB Rw. De vlakke geluidsisolerende glaswand is opgebouwd uit een zelfdragend frame van aluminium en staal. Deze mobiele wand combineert de openheid van glas met degelijke geluidisolatie. De wanden zijn erg gebruiksvriendelijk, mede door de semi-automatische bediening.
De TransSpace glaswand wordt uitgevoerd in 2x 8 mm veiligheidsglas. De techniek van deze wanden, zoals de bediening, elektrische aandrijving en de drukbalken zijn weggewerkt in de stijlen en dorpels. Hierdoor hebben de stijlen een breedte van maar 100mm, en de dorpels slechts 200mm.

Overige opties / specificaties:

Spirit

De Spirit is een beweegbare glaswand met een slanke constructie, die in geparkeerde positie maar weinig ruimte in beslag neemt. De Spirit mobiele glaswand bestaat uit een glaspaneel van 10mm dik welke aan de boven en onderzijde voorzien is van een slank aluminium profiel van ca. 100 mm hoog. Deze is middels 2 gelagerde wielstellen per paneel verbonden aan de bovenzijde. Aan de onderzijde zijn in het aluminium profiel grendels verwerkt, voor zowel onderlinge koppeling, als vergrendeling in de vloer. Het glasmateriaal (met afwerkmogelijkheden zoals etsen, zandstralen of foliebeplakking) stelt u in staat om een beweegbare binnen van uitzonderlijke klasse samen te stellen.

Overige opties / specificaties:

Inschrijven nieuwsbrief

Facebook Twitter Linkedin Pinterest Google plus Youtube
Hufcor
tuv vca ce

© 2018 Spijker BV

Development: W3Company